Samuel och Chiguinguira - underbart söta :-)

Igår hade jag besök av två underbart söta bebisar - Samuel 10 mån och Chiguinguira 5 mån och deras mammor Yanina och Gloria. Dom skulle fotas i jättefina kostymer som BamBam och Pebbles från Flintstones.  Det var Gloria som hade sytt dom fina kostymerna.  Dom var så himla söta i sina kostymer att man bara inte kunde sluta le. Samuel gillade inte sin keps så den försökte han slita av hela tiden. Sen tog vi lite andra foton, bl a med min gamla dockvagn och så några med mamma och barn. Det var jätteroligt och många kort blev det. Här kommer några
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Linnea äter frukost

Eller ..... nej inte riktigt kanske. Är snarare ett av hennes mormors tokiga idéer som provas. Linnea tyckte att det var jättekul i alla fall. Hon kastade glatt flingor omkring sig. Provade att smaka lite också men hon gjorde en grimas och spottade ut igen så det verkar inte som att flingorna föll henne i smaken :-)  Dom var mycket roligare att leka med.
 
 
 
 
 
 
 
 

Tvillingarna i den gamla dockvagnen

Idag har jag haft besök av tvillingarna. Jag ville ju fota dom också i den gamla barnvagnen så nu passade jag på. Dom tyckte att det var kul, när vi var klara så klättrade Sigrid själv upp och satte sig i vagnen igen :-)