Linnea i den gamla dockvagnen

Jag har länge önskat mig en gammal dockvagn att fota barn i men dom är inte så lätta att hitta. Därför blev jag så glad i lördags när vi kollade på Erikshjälpen i Lund. Där stod en söt liten dockvagn, precis en sån jag letat efter. Klart att jag bara måste köpa den. Kjell kunde inte förstå att jag ville ha den, han tyckte att den var sunkig. Han förstår inte bättre säger jag.
 
Men kolla här, nu har jag fotat Linnea sittande i den, visst blir det väl fint?
Söta, lilla Linsan är en tacksam modell, hon är nästan alltid glad.
 
 
 

Och så en bild när hon sitter i min gamla korg
 
 

Gullige Axel, nallar, jordgubb och lite till

Madde, Jonas och Axel var och hälsade på häromdagen. När dom kommer brukar vi passa på att ta lite nya bilder på Axel och så blev det även denna gång. Roligast var ju när han var utklädd till jordgubbe, han var hur glad som helst. Jag låg ner på marken och fotade och märkte efter en liten stund att jag var helt svart av myror. Studsade upp och började borsta av mig i rasande fart. Dom är rätt äckliga tycker jag. Som tur var hade Axel inga alls på sig.
Jag som annars inte är så vig precis kom upp i en rasande fart, såg nog roligt ut för dom andra skrattade gott :-)
 
Här kommer några av bilderna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bedårande söta, lille Matheo

I går hade jag besök av 5 veckor gamle och bedårande söte, lille Matheo. Han var jätteduktig och fick prova på lite olika grejor. Det var kanske inte så kul när han precis skulle till att somna och vi skulle flytta honom till ett annat ställe. Då blev han lite sur, med all rätt :-)
Jag har länge velat göra en fotografering med min runda korg och med ugglemössan och en uggla ovanpå korgen. Låter lite tokigt, jag vet men igår fick jag prova och det blev ju bara såå bra. Så jag är jätteglad.
Här får ni se lite av alla kort vi tog igår.