Hugo, Samantha och lilla Julia

Förra helgen hade jag besök av Hugo, Samantha och lilla Julia. Hugo och Samantha är tvillingar. Det är tre söta och jättegulliga syskon. Den som var gladast för att bli fotad var nog lilla Julia. Hon var som ett solsken hela tiden. Hugo och Samantha ville helst leka med alla mina grejor och då allra helst bakom mig :-)
Men det blev många bra bilder i alla fall, här kommer några av dom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ronja och Nellie - två supercharmiga tjejer

Jag har fotat Ronja och Nellie som är två supercharmiga och jättesöta tjejer. Det var jätteroligt och det var mycket skratt under tiden. Jag frågade Nellie vad hon skulle jobba med när hon blev stor.
"Jag ska inte jobba svarade hon, jag ska bara bli rik och resa mycket". Hon svarade som om det var den naturligaste saken i världen.
Attans att inte jag kom på den idén när jag var liten, då hade jag kanske varit rik nu :-)
 
Här är några av alla bilderna vi tog
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julfoto med Isac och Sigrid

Vi har ju tagit julfoto med Isac och Sigrid också naturligtvis. Det var inte så lätt att få Isac att ha tomtemössa på sig. Vi satte på den och innan jag hade hunnit trycka av så hade han tagit av den igen :-)  Vi försökte många gånger och det blev ju faktiskt foto med tomtemössa på också. Sigrid visade att hon kunde köra den röda kälken med fötterna också, inte dåligt av en ettåring :-)
Sen tog vi lite foto med finkläder också. Provade att sätta på Isac en hatt men den åkte samma väg som tomteluvan men trots det så blev det några foton med hatt ändå. Det gäller att vara ihärdig :-)
 
Här är några av bilderna vi tog. Jag bara älskar dom två första bilderna