Rödluvan och vargen

Jag fick en idé att jag skulle fota Linnea och hund som Rödluvan och vargen. Sa det till Camilla och hon tyckte att det var jättekul så hon frågade en kollega på jobb om vi fick låna hennes hund :-)
I söndags träffades vi i Albäckskogen. Hunden var en fantastiskt vacker Golden som hette Maldini. Han var 3 år och väldigt snäll och väldigt lekfull. Att fota barn och djur är ju inte det lättaste, Maldini fick syn på annat som var roligare och sprang iväg och skulle kolla, Linnea tyckte att nu fick det nog räcka och slet av sig den röda luvan och började kasa iväg på rumpan (hennes sätt att förflytta sig ). Ja, och sen fick vi börja om igen och igen :-)
Linnea blev jätteglad när hon upptäckte att det var kanelbullar i korgen och efter en stund så hade Maldini också upptäckt det. Han lyckades norpa 3 st och jag tror att Linnea åt lika många :-)
Men det blev en hel massa bra bilder, här är några
 
 
 
 
 

En söt, liten pumpa

Jag hittade en fin pumpadräkt som jag var tvungen att köpa. Kjell kom hem med en stor pumpa till mig och sen fattades jag ju bara ett barn :-)   Tur för mig att Linnea bor så nära, vet inte om hon är lika glad för det, fast hon var ju glad hela tiden vi fotade. Blir nog aningen svårare när hon blir lite äldre.
Men visst är hon jättesöt som pumpa :-)
 
 
 
 
 
 
 

Tvillingarna i korgen

I onsdags var Jimmy och tvillingarna här och hälsade på en stund. Jag ville ta några foton på dom men tiden var knapp och det blev bara några kort. Nästa vecka kommer dom hit igen och då blir det lite fler foton.
Här är några som vi tog den här gången