292/365 #249. Rörande

Visst blir man rörd när man ser Anton trösta Amelia efter att hon gjort sig illa när hon klättrade i trädet. Mitt hjärta nästan sprack. Underbara ungar
 
 

291/365 #221. Perfekt

Jag trodde att jag hade kommit på en perfekt idé för att fota syskon på. En trästege som man öppnar som ett A ungefär, två barn klättrande på var sida. Dom små barnen överst och dom stora underst. Alla tittar på mig och ler och jag tar ett perfekt kort. - Tja, det var ju en bra idé i alla fall.
När jag berättade för Jimmy och Sofie hur jag tänkte mig så sa Sofie - "men Eva, hur tänkte du nu?"
Ja, det kan man undra, det ser ju sällan ut som man har tänkt sig.
Isac och Sigrid trodde att stegen var som en rutschkana, man klättrar upp på en sida och ner på den andra. Inte fasen ville dom stå still och titta på mig inte. Det blev mest kaos, men roligt hade vi :-)
Jag ger inte upp, någon gång får jag nog till det som jag vill
 
 

Busiga Oscar och Ludde

I går var Oscar, Ludde och min mamma här. Dom hälsar på sin mormor (min mamma) under höstlovet. Vi har pratat länge om att jag skulle fota killarna och igår blev det äntligen av. Oscar och Ludde tyckte att det var jättekul men undrade samtidigt hur lång tid det skulle ta för jag hade lovat innan att när vi var färdiga skulle dom få spela på Ipaden. Oscar försökte göra grimaser på alla kort jag tog och Ludde som gärna vill vara som storebror hängde på. Som tur var fick jag några där han är som vanligt också. Vi tog även julbilder och lite halloween men dom bilderna visar jag sen.
Här kommer några bilder på två spexiga sötnötter. Jag älskar den första bilden, så himla söta <3