Ludwig fyller 1 år och firar med tårta

Idag fyller Ludwig 1 år och i onsdags fotade vi honom när han åt tårta. Först var han lite försiktig och tog en liten marshmallow i munnen. Det tyckte han var gott så det blev några till, så upptäckte han att det var grädde under, mmm det var också gott. Efter hand tog han större och större bitar av tårtan. Han tyckte att det var jättegott. Under tiden han åt så tittade han lite på sin mamma och pappa som för att kolla om han verkligen fick äta tårtan :-)
Det såg så roligt ut. Vi tog lite andra bilder också men dom visar jag senare.
Det blev en ordentlig rengöring av Ludwig efteråt och resterna av tårtan stoppade Jonna i en påse. När dom skulle gå kom Kjell precis hem. Jonna frågade honom om han var sugen på lite tårta men det var han, konstigt nog, inte :-)
Här kommer en massa tårtbilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fler bilder på söta Sigrid

Sigrid hälsade på hos mig i lördags och då tyckte hon att vi skulle gå ner i källaren och fota lite. Hon ville ha prinsesskläder och hårband sa hon. Så vi gick ner i källaren och så plockade hon fram den lilla stolen för den ville hon sitta i sa hon bestämt.  Vi fotade lite fina bilder och sen tyckte hon att hon behövde lite fler saker och letade i mina lådor. Hon hittade 3 st blomsterkransar som hon hängde runt halsen och så en prinsesskrona på huvudet - klart! Hur snyggt var inte det då, bild finns längst ner :-)