Mormor ska vi leka?

När Bella och Linnea var här igår så ville Linnea som vanligt gå ner i källaren. Dammvippan och den stora röda bollen är några av hennes favoriter. Hon lekte med dom och så tittade hon upp med bus i ögonen och sa - mormor ska vi leka?
 
 
Nu ska jag gömma mig
 
 
Nu ser du mig inte va?
 
 
Haha, du vet inte var jag är
 
 
Haha, här är jag ju
 
 

Min vackra Bella

Igår var Bella och Linnea här och hälsade på. Jag frågade Bella om jag fick ta några bilder och efter lite tjat så gick hon med på det. Hon är sååå vacker <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Isac och Sigrid <3

I söndags var Isac och Sigrid här och hälsade på tillsammans med sin pappa. Jag har inte fotat dom på jättelänge så jag frågade om dom ville bli fotade och Sigrid ville på en gång. Vi fick inte ens dricka kaffet klart innan vi skulle ner i källaren. Alla mina barnbarn är väldigt bestämda med hur dom vill bli fotade och med vilka grejor, så när Sigrid valde en dammvippa, ja då kör vi på det. För Isac var det bilar och tåget så klart. Försökte först att få porträttbilder för jag behövde nya men det var ju inte kul tyckte Isac. Hann precis knäppa en bild på Isac innan han försvann från stolen, han är inte stilla mer än 1 sekund i taget. Sigrid berättade hela tiden för sin pappa att halsbandet, armbandet och hårbandet hade farmor köpt till henne. Alla leksakerna som fanns hade farmor också köpt. Hemma är det mamma som har köpt allting :-)