Alma och Oskar - två supercharmiga syskon

I söndags var Alma och Oskar och hälsade på hos mig. Vi skulle ta lite nya bilder på dom och det tyckte dom var jätteroligt. Dom spexade och skojade och vi skrattade jättemycket allihop. Vi hann med att testa på prinsesskläder, byggare Bob, pingvindräkt, Emil och brandbil innan vi var klara :-) Till slut tyckte Oskar att det räckte och gick iväg men Alma hade nog kunnat hålla på en stund till. Det blev massor av bilder, visar några här. Vi börjar väl med den sötaste lilla prinsessan och sen kommer en supercool Emil :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sigrid - min lilla prinsessa <3

Sigrid älskar filmen Frost och speciellt Elsa. Vi var hos Linnea för några veckor sedan och då hade hon en Elsa-klänning som Sigrid fick låna. Hon var så stolt och glad när hon gick omkring i den så då lovade jag att köpa en till henne. Igår kom Sigrid och hela familjen hit och hälsade på så då fick hon sin klänning. Hon var jätteglad :-)  Jag frågade om jag fick fota henne och det ville hon på en gång. Jag fick lämna kaffet och mackan och gå iväg. Efter ca 6 kort så hade hon fått nog och ville gå upp igen. Sen visade hon att även en prinsessa måste jobba så hon öppnade ett café i vardagsrummet där hon serverade kaffe och kakor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noelle 1 år <3

I tisdags var lilla Noelle hos mig och då fotade vi 1-års bilder på henne, både med och utan tårta.
Hon hade en jättefin tårta som var täckt med små marshmallows i pastellfärger. Noelle plockade försiktigt upp en liten marshmallow och tittade på den och stoppade sen in den i munnen. Ja den var god så hon stoppade in några till och såg ganska förtjust ut. Sen råkade hon komma ner i grädden med fingrarna och det gillade hon inte. Fy så äckligt att vara kladdig om fingrarna och inte hjälpte vi henne heller utan bara skrattade, stackars lilla Noelle. Fast hon hämtade sig snabbt och fortsatte i lugn och ro att käka marshmallows.
Vi tog även lite andra bilder på henne och hon ville klättra hela tiden. När vi tog fram äppellådan kom hon direkt på att den här går ju att klättra upp på och sen kunde vi ju inbilla oss att hon skulle sitta på den. Men det blev så många fina bilder. Hon är ju så söt så det är inte sant!