Emelie, klänningar och kaninen

Idag kom Emelie och hälsade på. Hon hade med sig en väska med 5 olika klänningar + sin kanin Wille. Nu ville hon att vi skulle ta lite olika foton. Det händer inte så ofta ska jag säga så då gäller det att passa på :-)
När vi hade fotat färdigt ville Emelie titta lite på tv så Wille fick vara på altanen så länge. Jag vill inte gärna ha honom lös inomhus, han kissar och bajsar lite överallt och det är ju inte så kul. När jag sen kikar ut på altanen så har han tuggat sönder en dyna till hammocken istället. Då fick Emelie gå hem med honom igen. Han har fått en ny fin bur med två våningar så det är nog bäst att han är där istället :-)
 
Här är några av bilderna på Emelie. Hon har väldigt bestämda åsikter om hur hon ska stå, vad hon ska ha på sig osv, så det är bara att göra som hon säger.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Linnea i blå klänning

 
För en vecka sedan fotade jag Linnea i deras trädgård. Hon var så fin i sin nya blå klänning. Det blev riktiga sommarbilder med Linnea sittande bland alla tusenskönorna. Hon lyckades plocka några också :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tvillingarna som jordgubbar och med finkläder

Igår kom Sofie och tvillingarna och hälsade på. Jag hade köpt en jättesöt jordgubbsdräkt som jag ju bara var tvungen att prova på dom :-)  Dom blev ju bara såå himla söta med dräkten på.
Sen hade Sofie med finkläder till dom också, sjömansdräkt till Isac och en fin, vit, virkad spetsklänning till Sigrid. Det speciella med den klänningen är att Sofies mamma har virkat den till Sofie när hon var liten. Hon har foto på när hon har klänningen på sig när hon är 6 månader gammal. Helt fantastiskt roligt!
Isac och Sigrid var så himla söta och stiliga i sina finkläder.
Här kommer foton på lite av varje