Fina Felicia

I går träffade jag Felicia i parken i Trelleborg. Vi bestämde det i onsdags när vädret var fint och solen sken. Trodde ju att det skulle bli lika fint dagen efter. Icke då, kl 3 när vi träffades blåste det kalla vindar och vi (i alla fall jag) frös så jag skakade. Felicia var tuffare och visade inte alls att hon frös. Jag hade tänkt att vi skulle hålla på mycket längre men det var för kallt så vi fortsätter en annan dag istället. Det blev i alla fall många fina bilder, här är några.
 
 
 
 
 
 
 
 

Axels Dop

Den 17 mars var det dop för Axel. Hans namn blev Axel Karl Elton Petersson. Han var så duktig i kyrkan och Siv och Thomas som var faddrar såg så stolta ut. Ännu stoltare var hans föräldrar Madde och Jonas. Annika Wallden och Erik Wallden sjöng och spelade så fint för Axel i kyrkan. Jag var tidigt på plats för att få en bra plats att fota ifrån. Jag trodde att dom skulle stå runt dopfunten så jag satte mig så att jag fick jättebra sikt att fota. Snopen blev jag när dom istället fortsatte upp i kyrkan och jag fick predikstolen framför mig istället Blev till att böja sig och försöka få till det så bra det gick ändå :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så lite roligt :-)
 
 
Det tar en stund innan Axel har växt i pappas kostym :-)
 

Snart är det Påsk!

Camilla kom hit igår med Linnea, Emelie och Viktor för att ta lite påskbilder. Linnea var på sitt bästa humör hela dagen. Det blev lite livligare sen när Emelie kom hem från skolan och Viktor från dagis. Viktor hade haft påskfest på dagis och varit utklädd till Spiderman. Han hade ritat ett spindelnät i ansiktet och det gick inte att få bort helt sen, därför är han lite svart i ansiktet :-)
 
Så med dessa bilder önskar jag (lite tidigt kanske) er alla en Glad Påsk!