Anton och Amelia på besök

I lördags var Anton och Amelia och hälsade på. Då blir det massor av kramar och pussar :-)
Jag frågade så klart om jag fick fota dom och det fick jag. Anton har lite svårt att slita sig från Ipaden så därför är det mindre kort på honom. Amelia tycker att det är kul med paraplyer, hårklämmor m.m. För att få några "normala" foton så får man ta många med dockor, masker, gosedjur, gunghästar och jag vet inte allt. Helst ville Amelia ha allt på en gång. Tror inte att hon gillar "less is more"  :-)
 
Här kommer några som jag gillar i alla fall
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 

Mer av Emelie och Tilde

Innan vi var och fotade i skogen så kom Emelie och Tilde hem till mig med var sin väska med kläder. Dom ville bli fotade. Dessutom hade dom med sig gosedjur som dom ville bli fotade med. Dom hade massor av klänningar men sen kunde dom inte komma överens om vem som skulle ha vilken klänning så det blev bara ett byte :-)
Hur dom skulle stå, se ut osv fick inte jag bestämma, dom visste precis hur det skulle vara.
Här är några av bilderna
 
 
 
 
 
 
 
 

Emelie och Tilde

För några veckor sedan var jag i Albäckskogen tillsammans med Emelie och Tilde. Dom ville att jag skulle fotografera dom och det är klart att jag sa ja :-)
Vi hade jättefint väder med strålande sol, inte alltid så lätt att fota då. Det blev många kort och till slut ville tjejerna inte mer så då åkte vi hem igen.
Här är några foton på tjejerna