Noelle 1 år <3

I tisdags var lilla Noelle hos mig och då fotade vi 1-års bilder på henne, både med och utan tårta.
Hon hade en jättefin tårta som var täckt med små marshmallows i pastellfärger. Noelle plockade försiktigt upp en liten marshmallow och tittade på den och stoppade sen in den i munnen. Ja den var god så hon stoppade in några till och såg ganska förtjust ut. Sen råkade hon komma ner i grädden med fingrarna och det gillade hon inte. Fy så äckligt att vara kladdig om fingrarna och inte hjälpte vi henne heller utan bara skrattade, stackars lilla Noelle. Fast hon hämtade sig snabbt och fortsatte i lugn och ro att käka marshmallows.
Vi tog även lite andra bilder på henne och hon ville klättra hela tiden. När vi tog fram äppellådan kom hon direkt på att den här går ju att klättra upp på och sen kunde vi ju inbilla oss att hon skulle sitta på den. Men det blev så många fina bilder. Hon är ju så söt så det är inte sant!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Joanna- 8 självmordsförsök senare- Livet med Asperger och Bipolär sjukdom:

skriven

så fina bilder

Svar: Tack så jättemycket :-)
EvaW

2 Veronica Wallgren:

skriven

Gud så fina bilder!

Svar: Tack så jättemycket :-)
EvaW

3 Karin:

skriven

Hallå där! Nu är det paus i Mellon, för mig alltså, och då tänkte jag surfa runt lite.
Kul att se nya och fina bilder här igen, du har ju så många söta modeller.
Hoppas att du har njutit av vårvärmen idag!
Kram Karin

Svar: Hejsan Karin. Blev inte så mycket att njuta av vädret igår. Fick njuta av alla barn och barnbarn istället. Dom var här och hälsade på så det blev lite nya foton också :-). Hoppas att du fick njuta av vädret istället. Ska se om jag kan ta mig ut en tur i eftermiddag. Ha det så jättebra. Kram Eva
EvaW

Kommentera här: